Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-content/themes/quest/functions.php on line 260 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-content/themes/quest/functions.php on line 260 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-content/themes/quest/functions.php:260) in /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1719 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-content/themes/quest/functions.php:260) in /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1719 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-content/themes/quest/functions.php:260) in /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1719 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-content/themes/quest/functions.php:260) in /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1719 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-content/themes/quest/functions.php:260) in /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1719 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-content/themes/quest/functions.php:260) in /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1719 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-content/themes/quest/functions.php:260) in /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1719 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-content/themes/quest/functions.php:260) in /customers/c/e/2/fjellkjott.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1719 {"id":8,"date":"2016-03-01T20:03:23","date_gmt":"2016-03-01T19:03:23","guid":{"rendered":"http:\/\/www.fjellkjott.no\/?page_id=8"},"modified":"2018-08-29T12:17:58","modified_gmt":"2018-08-29T10:17:58","slug":"bestilling","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/www.fjellkjott.no\/bestilling\/","title":{"rendered":"Bestilling"},"content":{"rendered":"
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n

Alle dyra til \u00abfjellkj\u00f8t\u00bb g\u00e5r fritt\u00a0 heile \u00e5ret. P\u00e5 sommaren bur dei p\u00e5 Lauvsj\u00f8en p\u00e5 Golsfjellet. Dei et det naturen gjev, med mykje urtar og friskt n\u00e6ringsrikt h\u00f8gfjellsbeitet. \u00a0B\u00e5de St\u00f8lsgrisen, st\u00f8lskalven, og st\u00f8lsoksen gjev oss nesten ferdig urtemarinert kj\u00f8t. Kj\u00f8tet blir naturleg saftig og ekstra smakfullt!<\/p>\n

Rabattordning:\u00a0<\/strong>F\u00f8rre \u00e5rs kundar som skaffar 1 ny kunde i tillegg til \u00e5 kj\u00f8pe sj\u00f8lv f\u00e5r 20% rabatt p\u00e5 sine produkt.<\/p>\n

St\u00f8lsgris<\/h2>\n

Storleik<\/strong>: Du kan kj\u00f8pe heil, halv eller kvart gris. Heil slakta gris veg ca 80-90 kg inkl bein. Halv gris veg\u2026\u2026\u2026ja, halvparten av ein heil gris.<\/p>\n

Levering<\/strong>: Me leverer pakkene av st\u00f8lsgris\u00a0og st\u00f8lsokse p\u00e5 Gol\/Golsfjellet etter avtale. For anna leveringstidspunkt skriv inn \u00f8nska tidspunkt i kommentarfeltet.<\/p>\n

Les meir om oppdeling av st\u00f8lsgris her<\/strong>: https:\/\/www.matprat.no\/matnyttig\/oppdelingsguiden\/svin\/<\/a><\/p>\n

Pakke 1: Gryteferdig eksklusiv<\/h3>\n

Pris 160 kr\/kg inkl MVA<\/p>\n

\u00c5rets nyheit i \u00e5r er at spikjip\u00f8lsa er attende, samt ny , Bacon, suppekraft og middagsp\u00f8lse.<\/p>\n

Mengde: Heil\/halv\/kvart<\/p>\n

Pakkene er\u00a0 fiks ferdig til ovnen, gryta og panna tilpassa ein familie. Kvar pakke ligg p\u00e5 om lag 4-500gram. Dei er vakumert, innpakka og merka med navnet p\u00e5 stykningsdelane. Oppdelt i ribbe med ruting av svor, bacon,\u00a0 kotelettar\/nakkekotelettar a 2-4 stk pr pakke, surra\u00a0 bogsteik, flatbiff, \u00a0indrefilet, surra skinkesteik,\u00a0 malekj\u00f8t i halv kilos pakker, middagsp\u00f8lse, salami spikjip\u00f8lse, samt suppe kraft er inkludert.<\/p>\n

NB: Viss du bestiller kvart gris<\/strong> er det pga grisen sin anatomi er det ikkje mogeleg \u00e5 levere alle stykningsdelane. Du kan derfor risikere \u00e5 g\u00e5 glipp av indrefileten, sidan den berre er i annankvar pakke p\u00e5 kvart gris. Me Fors\u00f8ker likevel \u00e5 dele stykningdelane likt s\u00e5 langt det let seg gjere p\u00e5 kvart gris.<\/p>\n

Pakke 2: \u00a0Gryteferdig basis<\/h3>\n

Pris 125 kr\/kg inkl MVA<\/p>\n

Mengde: Heil\/halv<\/p>\n

Pakkene er fiks ferdig til ovnen, gryta og panna. Dei er vakumert, innpakka og merka med navnet p\u00e5 stykningsdelane. Heile slakt er oppdelt i ribbe med ruting av svor og sideflesk,\u00a0 kotelettar\/nakkekotelettar a 4-6 stk pr pakke, surra\u00a0 bogsteik, flatbiff, heil indrefilet, surra skinkesteik.\u00a0 Ca 8-10 kg kj\u00f8tdeig . Bein til suppe og kraft er inkludert.<\/p>\n

Pakke 3: Gryteferdig basis<\/h3>\n

Pris 135 kr\/kg inkl MVA<\/p>\n

Mengde: kvart<\/p>\n

Pakkene er fiks ferdig til ovnen, gryta og panna. Dei er vakumert, innpakka og merka med navnet p\u00e5 stykningsdelane. Heile slakt er oppdelt i ribbe med ruting av svor og sideflesk,\u00a0 kotelettar\/nakkekotelettar a 4-6 stk pr pakke, surra\u00a0 bogsteik, flatbiff, heil indrefilet, surra skinkesteik.\u00a0 Ca 8-10 kg kj\u00f8tdeig . Bein til suppe og kraft er inkludert.<\/p>\n

Pakke 4: Heil\/halv grovdelt<\/h3>\n

Mengde: Heil\/halv<\/p>\n

Har du mindre plass \u00e5 handtere grisen p\u00e5 kan grovdelt gris vere for deg. Grovdelt er delt i frampart, mellompart og bakpart, h\u00f8gre og venstre side. Denne m\u00e5 hentast p\u00e5 kj\u00f8lelager seinast 5 virkedagar etter at slaktet kjem attende fr\u00e5 slakteriet.<\/p>\n